Evrikaaa.ro

Virtual BIZZ.CAMP 2020 Awards Summit: Premiul „Parteneriat în susținerea antreprenorilor români”, acordat de bizz.club România

„Virtual BIZZ.CAMP 2020 Awards Summit”: activitatea editorială a Evrika Publishing în sprijinul dezvoltării mediului local de business a fost recompensată cu premiul pentru „Parteneriat în susținerea antreprenorilor români”, acordat de către bizz.club Romania!

„Vă felicit pentru organizarea acestui frumos și important eveniment. Mă bucur că ați reușit să scrieți. Au fost niște proiecte editoriale foarte bune în perioada aceasta de pandemie. Să scriem se pare că este cea mai bună alegere în aceste vremuri. «Vânzări 2.0. Punct și de la capăt» este o carte actuală, puternică și, de ce nu, sper ca acesta să fie începutul și pentru alte proiecte editoriale de impact. Sper să aveți lecturi plăcute acum, de sărbători, și vă mulțumim din nou pentru că ne-ați acordat acest premiu”, a menționat, în cadrul evenimentului, Mark C. Lukács, director editorial Evrika Publishing.

Mai multe informații despre Gala de Premiere BIZZ.CAMP 2020 puteți afla accesând următorul link – https://bit.ly/3acSUnu

Felicitări echipei bizz.club Romania pentru organizarea acestui distins eveniment, un reper în recunoașterea rezultatelor remarcabile ale francizelor, membrilor și partenerilor clubului oamenilor de afaceri din România!

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 redactia@evrikapublishing.ro
Facebook