Ghidul unui business coach de succes. Tactici dovedite pentru obținerea de rezultate

49,90 lei

Produsul a fost adăugat in lista de Favorite
Please login to continue
Categorie: Cod: 15335Autor: Adrian Cioroianu, Cristian Cojocaru, Georgiana Cristea, Viorel TascauData apariție: 30-10-2023 Cuprins Răsfoiește

Descriere

De ce o carte despre coaching? Pe de-o parte, daca analizam mediul de afaceri romanesc și nevoile lui de dezvoltare, observam ca modul in care diverse companii iși desfașoara activitatea poate fi imbunatațit semnificativ prin educație antreprenoriala. Pe de alta parte, daca este sa comparam situația din prezent cu ce se intampla acum 10 sau 15 ani, vedem progresele evidente – mediul antreprenorial romanesc a evoluat mult, a aratat ca este capabil sa invețe și sa mearga mai departe. Coachingul este mai mult decat un trend, este un instrument esențial in educarea antreprenorilor și a oamenilor care lucreaza pentru antreprenori.

Cartea de fața se bazeaza pe experiența a patru experți care au trecut de la cariere impresionante in companii de top la zona de coaching, alegand sa-și puna la bataie expertiza acumulata in ani și ani de business pentru a ajuta la educarea și dezvoltarea mediului de afaceri. Pentru cei care intenționeaza sa urmeze același drum, acest ghid practic este un instrument util și necesar pentru o cariera de succes in coaching.

Informații suplimentare

Titlu

Ghidul unui business coach de succes. Tactici dovedite pentru obținerea de rezultate

Preț

49,90

ISBN

978-630-6536-07-8

Format

17 x 24 cm

Pagini

236

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ghidul unui business coach de succes. Tactici dovedite pentru obținerea de rezultate”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 redactia@evrikapublishing.ro
Facebook

    Compare products