Evrikaaa.ro

La o „ceașcă” de carte cu Naty Budu-Grati: Evrika Publishing

Naty: „EVR!KA Publishing” – Care este motto-ul editurii?

EVR!KA: „Cărți care inspiră!”. Aducem momente „EVR!KA” în viețile oamenilor prin cărți care inspiră! EVR!KA Publishing este despre entuziasmul identificării unor soluții la problemele cu care ne confruntăm, despre satisfacția inovării și puterea creativității în business și în viața personală.  

Naty: Cum, când și unde și-a început activitatea și a cui a fost ideea creării unei noi edituri în România?

EVR!KA: EVR!KA Publishing este cea de-a patra editură fondată în cadrul Grupului editorial Universul Juridic și își are rădăcinile în „Colecția Business”, ce a funcționat în interiorul Editurii Universul Juridic cu mult înainte de lansarea editurii distincte care să se adreseze acestei nișe. În cadrul prezentei colecții, printre alte titluri notabile, a văzut lumina tiparului cartea lui Marius Ghenea, „Antreprenoriat. Drumul de la idei către oportunități și succes în afaceri”, probabil cea mai citită și citată carte de business scrisă de un român pentru români. Ideea dezvoltării acestei colecții i-a aparținut lui Dragoș Panainte, fără insistențele și ideile căruia, cel mai probabil, românii rămâneau fără #DozaDeEVR!KA.

Naty: Denumirea. De ce anume EVR!KA Publishing?

EVR!KA: Interjecția „Evrika!” îi este atribuită lui Arhimede din Siracuza, un învățat al lumii antice. O folosim atunci când ne vine o idee inspirată sau când simțim că am găsit, în sfârșit, elementul lipsă din puzzle-ul situațional în care ne aflăm. Ne vorbește despre entuziasmul identificării unor soluții la problemele cu care ne confruntăm. EVR!KA Publishing, prin proiectele editoriale inițiate și promovate, își propune să aducă cât mai multe momente „EVR!KA” în viețile oamenilor.

Interviul integral poate fi consultat aici.

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 redactia@evrikapublishing.ro
Facebook