Evrikaaa.ro

Interviu acordat de Petra Boantă, autorul cărții „Cum să vinzi o pereche de bocanci în toiul verii”, publicației Bihon.ro

„Cum să vinzi o pereche de bocanci în toiul verii” este o carte de vânzări care se citeşte cu zâmbetul pe buze, lansată săptămâna trecută de Petra Boantă, fost librar, manager de marketing. Şi una dintre cele mai frumoase orădence, fost model de succes. Cartea e răspunsul la o provocare lansată de Adrian Cioroianu, autorul cărţii „Vând orice, oricând, oricui”. Cartea a apărut la Evrika Publishing, parte a grupului editorial Universul Juridic.

Jurnal bihorean: Petra, recent te-am descoperit în postura de creator de jucării, de jocuri educative la „Jucării vorbăreţe”. Acum te prezinţi în postura de autor de carte. De ce o carte de vânzări?

Petra Boantă: Pentru că mi-am dorit să consemnez într-un volum, să pun laolaltă toate experiențele mele de vănzări, testate și trăite la potențial maxim. Mi-am dorit, de asemenea, să existe pe piața din România o carte de vânzări în care tu, vânzător, să citești relaxat și cu zâmbetul pe buze prin ce întâmplări și situații s-ar putea să te regăsești la un moment dat în cariera ta de om de vânzări. Mi-am dorit să-i ofer omului de vânzări tehnici faine și încercări originale și să-l determin să fie și mai creativ decât deja probabil că este. De aceea, o carte de vânzări.

Interviul integral este disponibil aici.

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 redactia@evrikapublishing.ro
Facebook