Vindecare

29,90 lei

Produsul a fost adăugat in lista de Favorite
Please login to continue
Categorie: Cod: 15377Autor: Oana StuparuData apariție: 23-11-2023 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Cum sa treci peste dezamagiri, sa te dezbari de obiceiuri daunatoare și sa te impaci cu tine insuți

Am scris aceasta carte pentru cei care cauta raspunsuri la intrebarile importante care ne ocupa o mare parte din timp, dar raman cumva neabordate in valtoarea vieții cotidiene. Pentru cei care cauta sa-și descopere circuitele subconștiente, formate involuntar și automat in funcție de familiile in care s-au dezvoltat. Pentru cei care, aflandu-se in dificultatea de a-și imbunatați viața, cauta motivele care-i opresc din a evolua spre bogația pe care Dumnezeu ne-o pune la dispoziție.

Fiind pasionata de psihologia aplicata și de modul in care noi, oamenii, funcționam in funcție de felul in care ne-am format inca de la cea mai frageda varsta, am descoperit ca multe dintre alegerile pe care le facem in viața de adult au legatura directa cu ceea ce am invațat ca suntem inca din copilarie, in mediul familial.

Ideile și sfaturile practice, deși desprinse din experiențe personale, sunt generalizate și pot fi adaptate și aplicate intr-o varietate de situații, fiind astfel, cred eu, utile multor cititori. Și daca aceasta carte il va ajuta fie și pe unul dintre aceștia sa-și imbunatațeasca viața și sa se impace cu el insuși, eu cred ca intreprinderea mea iși va fi atins scopul.

Informații suplimentare

Titlu

Vindecare

Preț

29,90

ISBN

978-630-6536-12-2

Format

13 x 20 cm

Pagini

128

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vindecare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 redactia@evrikapublishing.ro
Facebook

    Compare products