CAMPER SPIRIT: Ce am invațat despre mine, viața și lume calatorind intr-o autorulota pana la capatul lumii

35,00 lei

Produsul a fost adăugat in lista de Favorite
Please login to continue
Categorie: Cod: 12903Autor: Carolina Sporea GodvinData apariție: 15-01-2021 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Volumul „Camper Spirit”, de Carolina Sporea Godvin, este un mix incitant intre un jurnal de calatorie, ghid de autodescoperire spirituala și succint indreptar vocațional.

„Un ghid de calatorie, o carte despre locurile minunate pe care autoarea le-a vazut, despre ceea ce a invațat calatorind in jurul lumii, o carte despre familie, despre antreprenoriat, dar este și un ghid de autodescoperire personala.(…) Cartea «Camper Spirit» mi-a trezit dorința de a calatori, de a cunoaște și de a vedea lumea”. (Booknation.ro)

„Am citit cartea pe nerasuflate, intr-o singura zi. Pe langa ca atinge coarda mea sensibila legata de calatorii, atinge lucruri importante și pentru mine ca om. Dar cel mai mult ma bucur ca o descopar pe Carolina Sporea Godvin dupa atat de mult ani de la terminarea generalei (va ziceam ca am fost colegi de clasa in școala generala), ani in care am interacționat sporadic. Și este o transformare uluitoare și normala de la fetița pe care o știam (eram copii atunci) la femeia de azi, antreprenoarea, mama și calatoarea. Mi-a placut mult cartea și ma bucur pentru ea și pentru toata «calatoria» ei. Bravo Cara!”. (Adrian Cioroianu, Hunter, Farmer, Negociator, Influencer, Sales Trainer cu experiența in companii ca Orange, Sony Ericsson și Intel Corporation)

„Parcurgand lumea impreuna cu Carolina, in calatoria ei foarte curajoasa, cititorul este dus cu gandul la propriile sale calatorii dorite, dar neincepute inca, fie spre un loc anume in lume, fie, mai degraba, in alte planuri ale vieții. Citește cu incredere cartea și folosește aventura acestei familii ca un imbold pentru a-ți incepe propriile proiecte indraznețe”. (Octavian Pantis, antreprenor, trainer, autorul carților de mare succes: „Musai List” și „DarkCockpit”)

„Carolina ne face sa dorim sa calatorim o parte din drum cu ea. Cartea ei este destinata tuturor celor care doresc sa faca un pas pentru a schimba modul in care traim și a insoți schimbarea in cadrul companiilor, respectandu-ne Planeta”. (Marie-Christine Oghly, președinta FCEM – Femmes Chefs D’Entreprises Mondiales, Președinta Enginsoft France, Președinta Comisiei Educație, Formare, Competențe a MEDEF Franța)

Informații suplimentare

Titlu

CAMPER SPIRIT: Ce am invațat despre mine, viața și lume calatorind intr-o autorulota pana la capatul lumii

Preț

35,00

ISBN

978-606-94903-9-6

Format

A5

Pagini

160

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CAMPER SPIRIT: Ce am invațat despre mine, viața și lume calatorind intr-o autorulota pana la capatul lumii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 redactia@evrikapublishing.ro
Facebook

    Compare products