Lumea in buzunar. Antreprenor, colectionez vize

22,00 lei

Produsul a fost adăugat in lista de Favorite
Please login to continue
Categorie: Cod: 10132Autor: Cristian LicaData apariție: 21-12-2016

Descriere

La 22 de ani mi-am descoperit prima vocație profesionala și m-am angajat in publicitate. Am lucrat opt ani pentru doua multinaționale faimoase, am invațat, am evoluat profesional și mi-am baut mințile in retreat-uri, deopotriva. Am crescut natural și mi-am dublat salariul aproape la fiecare doi ani. A fost perioada cea mai efervescenta a carierei mele. Munceam deseori nopțile și week-end-urile, jobul imi ocupa 95% din timp. In restul de timp de 5% calatoream. Aproape ca un viciu, pasiunea pentru calatorii s-a insinuat și a gasit un teren fertil.

Cand am devenit antreprenor serios i-am invitat intr-un bar pe cei doi parteneri, și prieteni de-o viața, și am incercat sa ne punem ordine in viețile profesionale și in așteptari. Ne-am pus o intrebare simpla: ce dorim sa ne aduca acest proiect al afacerii de care tocmai ne apucasem? Personalitațile noastre sunt complementare: un pragmatic, un echilibrat și un visator. Raspunsurile au fost pe masura noastra: unul a vrut bani, altul imagine, iar eu am ales timp.


Ei bine, eu sunt cel pragmatic. Si din aceasta cauza am ales timp.


Și am beneficiat din plin de el. Trei este varianta optima de parteneri intr-o afacere: ai o treime din bani, dar și o treime de an libera. Am ințeles ca investisem prea mult timp pentru a face bani, iar de acum trebuia sa-mi cumpar niște timp inapoi. Imi doream foarte mult sa calatoresc, iar acum aveam timp. Și de atunci am ajuns la 102 țari vizitate și niște mii de povești ca cele din carte.


Cand aud: „Ce mi-aș dori sa pot calatori la fel ca tine!” eu știu ca este un regret mai intai despre timp și abia apoi despre bani. Insa, oamenii sunt prea ocupați cu proiectul de maine ca sa-și dea seama. De ce sa faci un munte de bani daca stai pe loc intr-un oraș urat, cu oameni deprimați, enervandu-te zilnic?


Este mai ușor sa calatorești cand ai mult timp și puțini bani, decat daca ai mulți bani și puțin timp. Poți face turul SUA cu aceiași bani cu care poți sa te distrezi o saptamana la Las Vegas sau poți face turul Indiei cu banii pe diferența de First Class catre Mumbai. Long trip inseamna uneori low budget, insa frustrarea unui short trip nu se rezolva complet cu un high budget.


A doua vocație profesionala ar fi turismul insa inca nu am gasit soluția de a face aceasta activitate profitabila și altfel decat emoțional.

Informații suplimentare

Titlu

Lumea in buzunar. Antreprenor, colectionez vize

Preț

22,00

ISBN

978-606-92578-7-6

Format

14.5×20 cm

Pagini

165

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lumea in buzunar. Antreprenor, colectionez vize”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 redactia@evrikapublishing.ro
Facebook

    Compare products