Managementul riscului, protectia datelor personale si securitatea informatiei in cadrul organizatiei – ghid practic –

42,00 lei

Produsul a fost adăugat in lista de Favorite
Please login to continue
Categorie: Cod: 12081Autor: Larisa Gabudeanu, Theodor Octavian Adam, Vasile Victor RotaruData apariție: 12-11-2019 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Calatoria catre transformarea digitala a companiilor și a afacerilor atrage dupa sine riscuri despre care nici nu banuiam acum cațiva ani. Cartea „Managementul riscului, protecția datelor personale și securitatea informației in cadrul organizației – ghid practic” reprezinta un excelent reper de management al riscurilor informatice pentru companiile aflate in plin proces de transformare digitala.

De la metodele de identificare și gestionare a riscurilor informatice, expunerea standardelor aplicabile in securitatea informatica și protecția datelor cu caracter personal și pana la metode concrete de implementare a controalelor in sistemele informatice, autorii ne aduc in atenție și importanța vulnerabilitaților induse de factorul uman și nevoia de conștientizare continua și de educare a celei mai slabe verigi din lanțul de securitate informatica, omul.

Presarata cu o multitudine de cazuri concrete de remediere și adresare a riscurilor informatice și de aplicabilitate a regulamentelor GDPR, in special din domeniul financiar, cartea este un asistent și un suport neprețuit pentru orice CIO, CTO, precum și pentru executivii din companie alaturi de responsabilii cu managementul riscului și responsabilii cu protecția datelor cu caracter personal (DPO).

Lecturarea carții este un prilej de reflecție și este imposibil, ca leader in domeniul tehnologiei, sa nu fii tentat sa iți reverifici instant Registrul de Riscuri sau liniile de aparare din organizație.

 

Yugo Neumorni

Președinte CIO Council

 

 

Așa cum se menționeaza chiar din titlu, prezentul volum reprezinta un ghid practic, un veritabil ABC in privința managementului riscului, protecției datelor personale și securitații informației in cadrul organizațional. Formulata intr-un limbaj accesibil, deși abordeaza un domeniu cu pronunțate note tehnice, și structurata intr-o maniera coerenta și placuta ochiului, sintetica și totodata cuprinzatoare și adusa la zi, cartea realizata de Theodor Adam, Larisa Gabudeanu și Vasile Victor Rotaru se recomanda ca un manual util nu numai celor care au de manageriat riscuri organizaționale in virtutea „fișei posului”, ci tuturor celor preocupați de ințelegerea mediului organizațional și provocarilor pe care acest mediu le ridica celor care vin in contact cu el, atat in calitate de insideri, cat și de outsideri.  

  Mihai-Bogdan MARIAN

Informații suplimentare

Titlu

Managementul riscului, protectia datelor personale si securitatea informatiei in cadrul organizatiei – ghid practic –

Preț

42,00

ISBN

978-606-94572-9-0

Format

17×24 (Academic)

Pagini

240

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Managementul riscului, protectia datelor personale si securitatea informatiei in cadrul organizatiei – ghid practic –”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 redactia@evrikapublishing.ro
Facebook

    Compare products