Ceea ce conteaza cu adevarat

64,00 lei

Produsul a fost adăugat in lista de Favorite
Please login to continue
Categorie: Cod: 9061Autor: Pepper Jr. John E.Data apariție: 28-04-2015 Cuprins Răsfoiește

Descriere


„Ceea ce conteaza cu adevarat” este un proiect al editurii Evrika Publishing susținut de Țuca Zbarcea & Asociații si EndavaEditura EVRIKA Publishing pregatește, in prezența autorului, pe 29 aprilie 2015, lansarea carții, unuia dintre cei mai admirati profesioniști americani ai domeniului de business – John E. Pepper Jr., binecunoscut CEO al Procter&Gamble și inspirat dezvoltator al unor branduri mondiale.


Lucrarea sa – Ceea ce conteaza cu adevarat. Servicii, Leadership, Oameni și Valori – apare pe piața romaneasca intr-un moment in care sunt puse in chestiune, intr-un mod dramatic, tocmai valorile etic-umane implicate la varf in conducerea și dezvoltarea mediului de afaceri romanesc. O viziune nobila, umanista și etica in abordarea și rezolvarea problemelor de conducere și strategie, dar și a celor personale legate de acestea, așa cum profeseaza John E. Pepper Jr. in lucrarea sa, devine una dintre condițiile unei evoluții sanatoase a oricarui business și a economiei de piața in general. Caci „ce conteaza cu adevarat” este, spune John E. Pepper Jr., tocmai valoarea personala a liderului, calitațile sale individuale, ele sunt cele care vor conduce o companie oarecare spre performanța, succes și consacrare.

“Intenția mea este sa impartașesc anumite principii și perspective bazate pe ceea ce conteaza cu adevarat – pe ceea ce, de-a lungul unei cariere de peste patruzeci de ani, am ajuns sa cred ca este esențial pentru dezvoltarea brandurilor de durata, pentru creșterea semnificativa a organizațiilor de toate tipurile și pentru carierele individuale. Aceasta carte nu are rolul de a fi studiata academic sau citita pasiv. Mai degraba aș vrea sa fac o diferența in ceea ce privește ințelegerea voastra vizavi de ceea ce duce la succes atat pe plan personal, cat și profesional. In special, doresc sa subliniez responsabilitatea pe care o are fiecare dintre noi in formarea succesului și caracterului instituțiilor de care aparținem.” – John E. Pepper Jr.

Cartea, una dintre cele mai apreciate in Statele Unite ale Americii, are parte de recenzii scrise de mari oameni de business, indiferent de domeniu de activitate, de la rectori ai marilor universitati americane pana la membrii de conducere ai unor companii renumite la nivel mondial. „Asa cum spun de multe ori in cartea mea, am convingerea ca oamenii, impreuna cu valorile lor, constituie fundatia de pe care se atinge orice scop in viata.” declara autorul.

Domenico De Sole, fostul Președinte și CEO al Grupului Gucci: „Este o carte minunata și inspiratoare, despre viața și business, inițial adresata angajaților din Procter & Gamble. Ceea ce conteaza cu adevarat este o carte pe care orice om ar trebui sa o citeasca.”

Richard Levin, Rector, Yale University: „John E. Pepper Jr. dovedește ca, pentru a duce o viața plina de satisfactii și a conduce o mare companie, implica aceleași calitați personale: viziune, perseverența, amabilitate și adaptabilitate. Aceasta este o carte plina de ințelepciune și inspirație”.

Ernesto Zedillo, fostul Președinte al Mexicului: „Aceasta este un raport, onest și personal, al carierei inspirante a unui mare lider in afaceri care, de asemenea, a slujit atat de bine o seama de alte cauze nobile. Sper ca foarte mulți tineri sa beneficieze din plin in urma citirii ei.”

John E. Pepper Jr. a petrecut 40 de ani din cariera sa in diverse poziții in cadrul Procter & Gamble, unul dintre cei mai mari jucatori la nivel global din industria bunurilor de larg consum. Intre 1995 – 1999 a deținut poziția de Chief Executive Officer și Chairman of the Board, iar din 2000 pana in 2002 pe cea de Chairman of the Board. De asemenea, a mai ocupat funcția de Director la Procter & Gamble intre 1984 – 2003 și pe cea de Președinte din 1986 pana in 1995.

In prezent se afla in consiliul de administrație al mai multor companii precum National Underground Railroad Freedom Center unde, intre ianuarie 2006 și mai 2007, a deținut și funcția de CEO. Walt Disney Company și Universitatea Yale sunt alte doua nume cu greutate in CV-ul acestuia. John E. Pepper Jr. a fost Chairman of the Board intre 2007 și 2012 in cadrul Walt Disney Company, iar pentru Universitatea Yale a lucrat ca Vice President of Finance and Administration intre ianuarie 2004 și decembrie 2005.

John E. Pepper Jr. este membru al Consiliului Director al Cincinnati Museum Center.

Una dintre marile pasiuni ale lui John E. Pepper Jr., și un domeniu unde a investit multa energie in ultimii 25 de ani, este cel al dezvoltarii copiilor și adolescenților. A fost un suporter al organizației Every Child Succeeds care furnizeaza suport copiilor intre 0-3 ani aflati in mediu de risc, și este unul dintre membrii fondatori ai Executive Committee of the Cincinnati Youth Collaborative, una dintre cele mai de succes organizații de mentoring și tutoring din Statele Unite ale Americii.

A absolvit Universitatea Yale in 1960 unde a fost și in consiliul Yale Daily News. Originar din Pottsville, Pennsylvania, Pepper mai deține doctorate onorifice de la instituții de renume din mai multe țari, precum Yale University, Xavier University, Mount St. Joseph College, St. Petersburg University (Russia), The Ohio State University, The University of Cincinnati și St. Joseph’s University.

John E. Pepper Jr. și soția lui, Francie, au patru copii și au reședința in Wyoming, Ohio.

Informații suplimentare

Titlu

Ceea ce conteaza cu adevarat

Preț

64,00

ISBN

978-606-92578-3-8

Format

14.5 x 20.5 cm

Pagini

410

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ceea ce conteaza cu adevarat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 redactia@evrikapublishing.ro
Facebook

    Compare products