Aproape totul despre managementul echipei de vanzari

37,00 lei

Produsul a fost adăugat in lista de Favorite
Please login to continue
Categorie: Cod: 12080Autor: Adrian CioroianuData apariție: 12-11-2019 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Aceasta carte este bazata pe articole din Sales Magazine. Revista de vanzari, scrisa de oameni de vanzari pentru vanzatori. Scrieri originale, aplicate pentru ce se intampla in domeniul vanzarilor in Romania, destinate oamenilor curioși care fie sunt vanzatori, fie sunt pasionați de vanzari.

Obiectivul nostru este simplu:
Sa va oferim cunoștințe, experiențe, noutați, pareri, idei, instrumente din spațiul vanzarilor. Sa va ajutam sa vindeți mai mult, mai repede și mai ușor. Suntem aici pentru a face asta.
Dar ideile vin doar daca le cauți. Respectam timpul și atenția voastra. Am fi foarte bucuroși daca ne-ați incerca. Daca ne-ați „cumpara”. Va mulțumim. Mulțumim scriitorilor noștri care ni s-au alaturat necondiționat și au crezut in aceasta idee de cum au auzit-o. Apoi, va mulțumim voua, primilor noștri cititori, care faceți tot acest proiect sa fie real.

Cartea pe care ne-o propun cei de la Sales Magazine sub coordonarea lui Adrian Cioroianu reprezinta un adevarat ghid practic pentru toți cei care cocheteaza cu activitatea de management in vanzari, adaptat realitaților și condițiilor specifice pieței din Romania. Totodata, prin intermediul managerilor și trainerilor cu o bogata practica in domeniu, care au ales sa-și impartașeasca experiențele profesionale in paginile sale, ea constituie și o fereastra deschisa catre lumea vanzarilor, cu tot ceea ce inseamna aceasta lume in țara noastra.
Prin toate acestea, prezenta lucrare se dovedește a fi utila tuturor celor care sunt pasionați de arta vanzarilor, precum și celor care doresc sa cunoasca ceea ce inseamna viața unui manager de vanzari in Romania și care sunt provocarile și oportunitațile pe care piața autohtona le ofera acestuia.
Și cum piața este intr-o continua evoluție, la fel se dovedesc a fi și realitațile specifice domeniului vanzarilor, sens in care autorii ne promit și o continuare a prezentei lucrari. Totul cu scopul declarat și asumat de a contribui la formarea și consolidarea spiritului unei comunitați profesionale autohtone de profil.

Mihai-Bogdan MARIAN

Adrian Cioroianu
Mihai Nodea
Loredana Elena Egri
Sorina Bradea
Viorel Tascau
Cristian Cojocaru
Radu Puiu
Catalin Olteanu
Georgiana Cristea
Eliade Rotariu
Mihaela Patrana
Tudor Ciocoiu
Bogdan Banica
Catalin Ichimescu
Catalin Ioan

Interviu cu Florin Popa
Interviu cu Marius Stefan
Interviu cu Vladimir Sterescu
Interviu cu Claudiu Dragomir
Interviu cu Bogdan Matei
Interviu cu Sergiu Negut
Interviu cu Andrei Preasca
Interviu cu Marian Seitan
Interviu cu Rene Pasculescu
Interviu cu Dragos Anastasiu
Interviu cu Aurel Netin

Informații suplimentare

Titlu

Aproape totul despre managementul echipei de vanzari

Preț

37,00

ISBN

978-606-94572-8-3

Format

A5

Pagini

205

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aproape totul despre managementul echipei de vanzari”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 redactia@evrikapublishing.ro
Facebook

    Compare products