Antreprenor in dificultate, CAUT FINANȚARE!

35,00 lei

Produsul a fost adăugat in lista de Favorite
Please login to continue
Categorie: Cod: 12902Autor: Baiu CosminData apariție: 15-01-2021 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Volumul „Antreprenor in dificultate, CAUT FINANȚARE!”, de Cosmin BAIU, un „must-have” pentru toți intreprinzatorii care se confrunta cu dificultați in gestionarea afacerii, abordeaza, prin exemple practice detaliate, subiecte concrete, precum: 

– Categoriile de produse financiare existente in piața financiar-bancara și modul in care acestea sunt analizate și interpretate la momentul acordarii;
– Produsele financiar-bancare potrivite fiecarui tip de activitate, de la agricultura la servicii hoteliere, de la comerțul online la activitațile de construcții și producție;
– Redactarea corecta și realista a unui plan de afaceri cu șanse de succes la contractarea unei finanțari bancare/leasing.

Cosmin Baiu, MBA, are o experiența de peste 20 de ani in domeniul financiar-bancar, activand exclusiv in cadrul unor companii bancare de top la nivel european. A ocupat și ocupa multiple poziții de management executiv (Director Credite, Director Comercial Corporate & Retail, Director Executiv), fiind membru al mai multor Comitete de Credit.

„Așa cum v-am obișnuit in celelalte lucrari ale mele, limbajul este accesibil oricarui antreprenor, indiferent de domeniul de activitate, ritmul este alert și captivant, iar textul abunda in exemple practice rezultate din experiența personala acumulata. Lectura placuta și mai ales utila!”. (Cosmin Baiu)

Informații suplimentare

Titlu

Antreprenor in dificultate, CAUT FINANȚARE!

Preț

35,00

ISBN

978-606-94903-5-8

Format

A5

Pagini

160

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Antreprenor in dificultate, CAUT FINANȚARE!”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 redactia@evrikapublishing.ro
Facebook

    Compare products