Nu manca broasca! 12 concepte de Time Management intoarse pe dos, pentru ca doar asa functioneaza

34,90 lei

Produsul a fost adăugat in lista de Favorite
Please login to continue
Categorie: Cod: 13387Autor: Remus BalanData apariție: 31-07-2021 Cuprins Răsfoiește

Descriere

„Am ales 12 dintre cele mai importante concepte și tehnici de Time Management, care sunt greșit intiparite in mintea majoritații oamenilor, și le-am intors pe dos. Esența, pe care am «stors-o» in ultimii 25 de ani de studiu și practica, o gasești in aceasta carte. Totul este lucrat și testat de mine și pe mine, precum și impreuna cu participanții la programele mele de training, consultanța și coaching. Chiar vreau sa ințelegi ca nu iți spun povești auzite și citite pe internet, ci vorbesc despre lucruri REALE și APLICABILE adunate din experiența multor ani.”

Remus Balan

 

„Remus a facut o treaba excelenta. El vine și propune o colecție de modele de gestiune a timpului pornind de la premisa ca ai maturitatea necesara sa ințelegi și sa preiei ce ți se potrivește dintr-un spectru larg de concepte, tehnici și idei, unele dintre ele de-a dreptul disruptive. Abordarea mi se pare cu atat mai valoroasa cu cat Remus «ataca» inca din titlu unul dintre cele mai consacrate precepte ale domeniului, propus de autorul și speakerul de top Brian Tracy: Mananca broasca!

Andy Szekely

 

„Remus ne ofera in aceasta carte un ghid practic prin care, odata ce il punem in acțiune, sa ducem cea mai mare a timpului nostru in zona investiționala; care sa ne ajute sa ne atingem obiectivele, sa ne folosim eficient potențialul și, in final, sa reușim sa ne traim viața așa cum ne dorim.”

Cristian Onețiu

 

„Te indemn sa investești cu folos cateva ore și sa citești aceasta carte. S-ar putea sa fie cele mai relevante ore de pana acum, pentru ca s-ar putea sa schimbe total modul in care vei folosi orele care urmeaza!”

Calin Iepure

 

 

Dintre toate metodele de care ai nevoie pentru a-ți imbunatați viața, cele mai bune sunt cele care ți se potrivesc. Probabil știai sau intuiai, insa totul suna mai credibil și prinzi mai mult curaj cand iți confirma și altcineva. La fel, dintre carțile despre gestionarea cat mai eficienta a timpului, cea mai potrivita mi se pare „Nu manca broasca”. Nu pentru ca este genul de lectura care te face sa te simți bine cu tine (sa te simți om, cu vulnerabilitați și eșecuri), sau nu numai din acest motiv, ci mai ales pentru ca iți permite, ba chiar te incurajeaza sa testezi, sa greșești și sa decizi care este varianta care funcționeaza pentru tine. Este una cu care 99% din populația lumii s-ar afla in dezacord? Sau una pe care cei mai mulți dintre specialiști nu o recomanda? Ei bine, autorul volumului de fața insista intr-o singura privința, fara a-ți impune soluțiile descoperite de el: verifica modul in care funcționezi cel mai bine!

Aplica teorii multiple, folosește-te de ceea ce cunoști deja despre tine, iar in final ia decizia care iți ofera timp eficient petrecut in afacerea de care te ocupi sau la locul de munca pe care-l ai, invațand ca a delega sarcini nu este o slabiciune, la fel cum nu este nici sa recunoști cand ai nevoie de ajutor sau de odihna.

Dincolo de aceasta dimensiune cu potențial motivațional din cartea lui Remus Balan, un cititor cu adevarat preocupat de gestionarea propriului timp și totodata a resurselor pe care acesta le consuma sau, dimpotriva, le produce, un cititor care dorește sa iși imbunatațeasca viața pe toate planurile din perspectiva timpului investit descopera in „Nu manca broasca” o serie de acțiuni propuse de mari autori in domeniu și pe care Remus Balan sugereaza, argumentat impecabil, sa le facem pe dos, invers.

Un lucru extrem de important și amintit in treacat, dar cu care am fost de acord din prima clipa, este ca pare ușor ilogic sa invoci „timpul de calitate” petrecut cu familia atunci cand este evident ca, fiind oamenii cei mai apropiați ție, ar trebui ca timpul petrecut cu ei sa fie prin definiție și subințeles drept unul de calitate. Și-atunci accentul ar trebui sa cada – și din pacate acest lucru se intampla foarte rar – pe cantitatea de timp pe care o petrecem alaturi de cei dragi. Daca sunt importanți pentru noi și daca pe lista cu oameni prioritari in viața noastra ne plasam și pe noi inșine, atunci timpul cu familia este in mod obligatoriu unul de calitate, iar tendința se duce in mod natural spre a sta cat mai mult cu ei.

Urmand sfaturile autorului, poți crește atat calitatea, cat și cantitatea acestui timp.

 

Cartea de fața reprezinta debutul in volum al lui Remus Balan, cel care realizeaza, alaturi de Andy Szekely, podcastul Master My Time. Cu 25 de ani de experiența la activ, deci și cu suficient timp la dispoziție pentru a afla ce funcționeaza și ce nu atunci cand imprumutam variantele testate de eficiența ale altora, Remus Balan ofera și consultanța de unu la unu celor interesați sa-și maximizeze eficiența.

Pe langa site-ul care ofera o mulțime de resurse gratuite celor interesați, cartea de fața reușește sa concentreze și sa detalieze tot ce e important de știut daca te-ai saturat sa ai impresia ca multitaskingul cu care te lauzi la interviuri mai mult te ține pe loc și te incurca – dar n-ai indraznit sa-l pui la indoiala pana acum pentru ca prea multa lume identifica multitaskingul ca fiind o calitate, nu-i așa? Iata ca Remus Balan nu se teme sa strige ca imparatul e gol și ca este așa in ochii lui, asumandu-și ca pentru oricine altcineva, verificand și testand, este posibil ca adevarul absolut sa fie taman pe dos.

Anca Zaharia

Informații suplimentare

Titlu

Nu manca broasca! 12 concepte de Time Management intoarse pe dos, pentru ca doar asa functioneaza

Preț

34,90

ISBN

978-606-95129-7-5

Format

A5

Pagini

208

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Nu manca broasca! 12 concepte de Time Management intoarse pe dos, pentru ca doar asa functioneaza”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 redactia@evrikapublishing.ro
Facebook

    Compare products