VÂNZĂRI 2.0. PUNCT ȘI DE LA CAPĂT

Autor, Adrian Cioroianu

Într-o situație fluida și volatilă, cum este cea prin care trecem cu toții în vremuri de pandemie, nimic nu mai pare că ar putea fi un punct de sprijin solid, neclintit pentru un vânzător. Tot ce a învățat până acum pare a nu mai avea relevanță. Are senzația (reala, da) că toți clienții se uita la el cu alți ochi, că se comportă ca și cum l-ar vedea prima oara, ca au nevoi noi de care el habar nu are de unde au răsărit. Unde sunt clienții de altădată? Ce portal nemaivăzut i-a înghițit? Unde este mașina timpului cu care s-ar putea întoarce în minunatele vremuri de odinioară?

Cartea se numește Vânzări 2.0. Punct și de la capăt, iar titlul cărții spune tot. Situația este de așa natură încât trebuie sa punem punct la felul în care lucrăm până acum și să o luăm de la început. De la început, dar de la alt început, cu o noua abordare. Nu cu Vânzări 1.13.14, nu! Cu Vânzări 2.0!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Despre cartea
"VÂNZĂRI 2.0. PUNCT ȘI DE LA CAPĂT"

Câteva cuvinte despre autor

Cine este Adrian Cioroianu și ce îl recomandă?

Adrian Cioroianu este Hunter, Farmer, Negociator, Influencer, Sales Trainer cu experiență în companii ca Orange, Sony Ericsson și Intel Corporation. Este antreprenor și a fondat AC KNOWLEDGE, o companie pentru training și consultanță în vânzări.

Din pasiune pentru educație, este și Lead organizer al TEDxFloreasca, primul eveniment TEDx în aer liber din România. A dezvoltat proiectul Sales Magazine – revistă de vânzări. Deține 20 de ani de experiență în vânzări și diferite certificări internaționale în acest domeniu, printre care: Miller Haiman, Imparta și Infoteam. Adrian este coordonatorul cărții POVEȘTI NEMURITOARE DE VÂNZĂRI, o colecție de experiențe trăite de vânzători cu experiență din diferite industrii, povești reale de vânzări din care pot învăța toți cei care au tangență cu vânzările.

Insight-uri de la autor

Elemente esențiale pentru procesul de vânzare

Procesul de vânzare vs procesul de cumpărare

Ce vei afla în acest video?

Prospectarea.

Ce vei afla în acest video?

Calificarea.

Ce vei afla în acest video?

Aceste resurse video sunt dezvoltate pe baza conținutului din carte, unde găsește toate aceste topicuri mai profund explicate.

Alte cărți pe care le poți accesa

Vând orice, oricând, oricui.

Povesti nemuritoare de vânzări

Antreprenoriat

Aproape totul despre managementul echipei de vanzari

Vezi mai multe resurse despre

procesul de vânzare, managemetul vânzării și antreprenoriat.

Am pregătit special pentru tine un portal de conținut dedicat secțiunii de vânzări, managementul vânzării și antreprenoriat. Acest portal îți va genera o suită de videoclipuri de la experți precum Adrian Cioroianu și Marius Ghenea, cărți, recomandări de resurse și instrumente de lucru care să te susțină în activitatea pe care o desfășori.

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 redactia@evrikapublishing.ro
Facebook