VÂND ORICE, ORICÂND, ORICUI

Autor, Adrian Cioroianu

Cartea este o minunată și antrenantă relatare, de la „sursă”, a ceea ce ar trebui să fie, în ochii autorului, parcursul ideal al unui învățăcel în meseria de Salesman, de om de vânzări. Relatare făcută cu evident talent narativ, într-un stil spontan și lipsit de inhibiții, plină de detalii simpatice și trimiteri la picanteriile unor situații uneori comice, alteori tragicomice, în care un neinițiat în ale misterelor profesiei s-ar putea afla. În același timp, textul cărții rămâne, cu onestitate, unul al împărtășirii serioase și generoase, căci a fi om de vânzări nu presupune aplicarea vreunei rețete de-a gata, ci înseamnă o nesfârșita creare de soluții noi la împrejurări noi, imposibil de prevăzut.

Carte Vand orice
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Despre cartea
”VÂND ORICE, ORICÂND, ORICUI”

Câteva cuvinte despre autor

Cine este Adrian Cioroianu și ce îl recomandă?

Adrian Cioroianu este Hunter, Farmer, Negociator, Influencer, Sales Trainer cu experiență în companii ca Orange, Sony Ericsson și Intel Corporation. Este antreprenor și a fondat AC KNOWLEDGE, o companie pentru training și consultanță în vânzări.

Din pasiune pentru educație, este și Lead organizer al TEDxFloreasca, primul eveniment TEDx în aer liber din România. A dezvoltat proiectul Sales Magazine – revistă de vânzări. Deține 20 de ani de experiență în vânzări și diferite certificări internaționale în acest domeniu, printre care: Miller Haiman, Imparta și Infoteam. Adrian este coordonatorul cărții POVEȘTI NEMURITOARE DE VÂNZĂRI, o colecție de experiențe trăite de vânzători cu experiență din diferite industrii, povești reale de vânzări din care pot învăța toți cei care au tangență cu vânzările.

Insight-uri de la autor

Elemente esențiale pentru managemetul vânzării

Strategia de vânzări pentru creșterea afacerii.

Ce vei afla în acest video?

Formarea echipei de vânzări.

Ce vei afla în acest video?

Managementul echipei de vânzări.

Ce vei afla în acest video?

Aceste resurse video sunt dezvoltate pe baza conținutului din carte, unde găsește toate aceste topicuri mai profund explicate.

Alte cărți pe care le poți accesa

Povești nemuritoare de vânzări

Vânzări 2.0. Punct și de la capăt

Antreprenoriat

Aproape totul despre managementul echipei de vanzari

Vezi mai multe resurse despre

procesul de vânzare, managemetul vânzării și antreprenoriat.

Am pregătit special pentru tine un portal de conținut dedicat secțiunii de vânzări, managementul vânzării și antreprenoriat. Acest portal îți va genera o suită de videoclipuri de la experți precum Adrian Cioroianu și Marius Ghenea, cărți, recomandări de resurse și instrumente de lucru care să te susțină în activitatea pe care o desfășori.

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 redactia@evrikapublishing.ro
Facebook