ANTREPRENORIAT

DRUMUL DE LA IDEI CATRE OPORTUNITATI SI SUCCES IN AFACERI. EDITIE ANIVERSARA 2011-2021

Autor, Marius Ghenea

Antreprenoriat. Drumul de la idei către oportunități și succes în afaceri.

 

Cu peste 60.000 de exemplare vândute, bestseller-ul scris de Marius Ghenea este prima carte despre antreprenoriat scrisă de un antreprenor român, cel mai citit volum de profil, o carte-etalon pentru tinerii aflați la început de drum în deschiderea unei afaceri, dar și pentru profesioniștii cu mulți ani de experiență în business. Editura Evrika, membra a grupului editorial Universul Juridic, va propune ediția aniversara a cărții, în condiții grafice deosebite, care va conține și o serie de testimoniale ale celor mai de succes antreprenori români.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Despre cartea
”ANTREPRENORIAT. DRUMUL DE LA IDEI CATRE OPORTUNITATI SI SUCCES IN AFACERI. EDITIE ANIVERSARA 2011-2021”

Câteva cuvinte despre autor

Cine este Marius Ghenea și ce îl recomandă?

Marius Ghenea este un antreprenor în serie și business-angel cu investiții de succes în Europa de Est, fapt ce l-a pozitionat timp de mulți ani în topul oamenilor de afaceri conform Forbes Romania. În 2014 s-a alăturat echipei 3TS Capital Partners și a preluat managementul fondului de investiții Catalyst Romania, în portofoliul căruia se află companii cunoscute precum Elefant.ro, SmartBill.ro, VectorWatch.

Recent Marius a anunțat lansarea celui de-al doilea Fond Catalyst Romania, un fond ce își propune să investească peste 40 milioane de euro în start-up-uri de tehnologie, în sectoare precum Internet și Tehnologie Media și Comunicare și servicii bazate pe tehnologie.

Co-fondator al Venture Connect, o platforma de suport pentru antreprenori de tech start-up și investitori, Marius Ghenea s-a implicat în multe activități educaționale, fiind profesor de Antreprenoriat, Inovație și New Business Ventures în cadrul Maastricht School of Management, programul Executive MBA. De asemenea a fost co-organizator al School for Startups Romania, prima scoala de antreprenoriat din sud-estul Europei și este unul dintre fondatorii programului BusinessDrive pentru antreprenori și manageri.

Este cunoscut ca unul dintre invitații permanenți din cadrul emisiunii “Arena Leilor”. Marius Ghenea este în plus și autorul primei cărti romanesti de antreprenoriat, intitulată – Antreprenoriat, Drumul de la Idei către Oportunități și Succes în Afaceri.

Căștigator al premiului “Investitorul Anului” în 2016 și 2017 alaturi de Catalyst Romania în cadrul competiției Central European Startup Awards.

Insight-uri de la autor

Elemente esențiale pentru antreprenori și despre antreprenori.

Antrerenor de succes.

Ce definește un antreprenor de succes și în ce anume se calculează succesul unui antreprenor?

Tipuri de antreprenori.

Cum putem împărți antreprenorii și ce îi motivează în funcție de categoria în care se află?

Drumul de la idee la oportunitate în business.

Cum antreprenorii parcurg provocările care apar.

Aceste resurse video sunt dezvoltate pe baza conținutului din carte, unde găsește toate aceste topicuri mai profund explicate.

Alte cărți pe care le poți accesa

Vând orice, oricând, oricui.

Vânzări 2.0. Punct și de la capăt

Povești nemuritoare de vânzări

Aproape totul despre managementul echipei de vanzari

Vezi mai multe resurse despre

procesul de vânzare, managemetul vânzării și antreprenoriat.

Am pregătit special pentru tine un portal de conținut dedicat secțiunii de vânzări, managementul vânzării și antreprenoriat. Acest portal îți va genera o suită de videoclipuri de la experți precum Adrian Cioroianu și Marius Ghenea, cărți, recomandări de resurse și instrumente de lucru care să te susțină în activitatea pe care o desfășori.

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 redactia@evrikapublishing.ro
Facebook