POVEȘTI NEMURITOARE DE VÂNZĂRI

TRĂITE ȘI POVESTITE DE VÂNZĂTORI DIN ROMÂNIA.

Autor, Adrian Cioroianu

O colecție de povești adunate de la vânzători cu experiență din diferite industrii, povești reale de vânzări din care pot învața toți cei care au tangență cu vânzările, fie că sunt vânzători, antreprenori sau simpli oameni care trebuie să își vândă produsele, serviciile, ideile și de ce nu… să se vândă pe ei.

 

Cartea asta pentru vânzători în primul rând, să vadă povești de succes sau de mai puțin succes prin care frații lor vânzători din alte companii, din alte industrii au trecut. Dar, pe lângă vânzători, cartea asta este pentru oricine dorește să vadă niște povești frumoase din zona aceasta de vânzare.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Despre cartea
„POVEȘTI NEMURITOARE DE VÂNZĂRI.

TRĂITE ȘI POVESTITE DE VÂNZĂTORI DIN ROMÂNIA”

Câteva cuvinte despre autor

Cine este Adrian Cioroianu și ce îl recomandă?

Adrian Cioroianu este Hunter, Farmer, Negociator, Influencer, Sales Trainer cu experiență în companii ca Orange, Sony Ericsson și Intel Corporation. Este antreprenor și a fondat AC KNOWLEDGE, o companie pentru training și consultanță în vânzări.

Din pasiune pentru educație, este și Lead organizer al TEDxFloreasca, primul eveniment TEDx în aer liber din România. A dezvoltat proiectul Sales Magazine – revistă de vânzări. Deține 20 de ani de experiență în vânzări și diferite certificări internaționale în acest domeniu, printre care: Miller Haiman, Imparta și Infoteam. Adrian este coordonatorul cărții POVEȘTI NEMURITOARE DE VÂNZĂRI, o colecție de experiențe trăite de vânzători cu experiență din diferite industrii, povești reale de vânzări din care pot învăța toți cei care au tangență cu vânzările.

Insight-uri de la autor

Elemente esențiale pentru procesul de vânzare

Procesul de vânzare vs procesul de cumpărare

Ce vei afla în acest video?

Prospectarea.

Ce vei afla în acest video?

Calificarea.

Ce vei afla în acest video?

Aceste resurse video sunt dezvoltate pe baza conținutului din carte, unde găsește toate aceste topicuri mai profund explicate.

Alte cărți pe care le poți accesa

Vând orice, oricând, oricui.

Vânzări 2.0. Punct și de la capăt

Antreprenoriat

Aproape totul despre managementul echipei de vanzari

Vezi mai multe resurse despre

procesul de vânzare, managemetul vânzării și antreprenoriat.

Am pregătit special pentru tine un portal de conținut dedicat secțiunii de vânzări, managementul vânzării și antreprenoriat. Acest portal îți va genera o suită de videoclipuri de la experți precum Adrian Cioroianu și Marius Ghenea, cărți, recomandări de resurse și instrumente de lucru care să te susțină în activitatea pe care o desfășori.

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 redactia@evrikapublishing.ro
Facebook