Pentru urgențe, apasați tasta „SUFLET”

44,90 lei

Produsul a fost adăugat in lista de Favorite
Please login to continue
Categorie: Cod: 15349Autor: Ducuță Ana MariaData apariție: 08-11-2023 Răsfoiește

Descriere

Urgența nu mai suporta așteptare, amanare sau confuzie. Urgența trebuie rezolvata, atunci cand are loc: nu poți ajunge la o soluție nici mai devreme, nici mai tarziu.

Cand corpul doare, cand viața ta e in pericol, sunt niște semne clare, vezi cu ochii tai ca e o problema grava.

Dar ce faci cand doare sufletul, unde suni? Care este numarul de urgența pe care il poți apela cand simți ca viața ta s-a sfarșit, ca te doare sa fii viu și nu mai știi cine ești?

De ce anume ai nevoie ca sa poți continua sa mergi mai departe cand tot ce ți s-a intamplat vreodata a fost doar durere, urmata de și mai multa suferința?

Atunci cand sufletul doare, te intorci la el. Iți iei sufletul in brațe, și incepi sa cauți motivul durerii, pentru ca acolo e raspunsul. Viața te doare nu pentru ca ai suflet, ci pentru ca sufletul tau a fost abandonat, abuzat, ignorat, chiar de catre tine, cel care acum are nevoie de iubirea lui. Da, avem nevoie sa ii caștigam increderea sufletului nostru, avem nevoie sa cunoaștem tot ce suntem, toate parțile emoției și trairii noastre, ca sa putem trai cu noi. Odata identificat, revendicat și vindecat, sufletul iți rezolva orice problema, te indruma daca ești pierdut, te apara de neiubire și te reconstruiește ca identitate emoționala. Ai din nou viața in tine, incepi sa vezi clar, sa gandești limpede, sa te insanatoșești, atunci cand ai sufletul de partea ta, cand l-ai invațat cum sa te vindece, și nu cum sa te doara mai tare.

Cu toții avem numarul telefonului salvator, pentru ca el este unul singur și așteapta doar sa fie apelat… Cand am apasat tasta „suflet”, intr-un mod deloc ciudat, cineva din interiorul ființei noastre, raspunde… Și ne ajuta orice problema avem, ne salveaza, asta daca noi am salvat deja numarul de telefon, in conștiința noastra…

Informații suplimentare

Titlu

Pentru urgențe, apasați tasta „SUFLET”

Preț

44,90

ISBN

978-630-6536-13-9

Format

13 x 20 cm

Pagini

384

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pentru urgențe, apasați tasta „SUFLET””

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 redactia@evrikapublishing.ro
Facebook

    Compare products