De vorba cu mama

74,80 lei

Produsul a fost adăugat in lista de Favorite
Please login to continue
Categorie: Cod: 172193Autor: Ducuță Ana Maria, Nicoleta Profira MunteanData apariție: 23-05-2023

Descriere

Pachetul contine:

1.De vorba cu mama. Ce faci cand se termina iubirea?

   De ce unii parinți sunt abuzatorii copiilor lor? De ce unii copii nu iși recunosc parinții drept persoane dragi și fug de ei toata viața? Se mai poate repara o relație parinte-copil care a fost distrusa? Și mai ales, ce rol joaca spiritualitatea in toata povestea? M-am așezat cu mama mea, in parc, pe scari, la muzeu, acasa, in studio, pe marginea raului, pe camp, in toate locurile la care nu te-ai gandi ca fiind potrivite pentru o filmare și am vorbit. Am vorbit despre ce simțim, ce credem, ce am facut și simțit noi atunci cand a fost greu și a durut. Așa a aparut emisiunea „De vorba cu mama”. Apoi m-am gandit sa transform aceste „șezatori” și intr-o carte, pe care sa o poata deschide fiecare persoana care și-a pus cel puțin o data intrebarea: „Cum sa doara mai puțin? Care e rolul meu in viața mea? Ce fac eu cu mine?” Tot ceea ce este scris aici e o buna bucata din viața, emoția și trairea noastra, necosmetizata și neretușata. Este experiența vindecatoare a ceea ce a trait mama mea, pana la 52 de ani, respectiv eu, fiica ei, pana la 31 de ani. Este o carte despre mame, fiice, neputințe, adevaruri, regasiri, credința și… iubire. Uitați tot ce am scris pana acum, este o carte despre singurul lucru care exista de fapt, pentru care toate celelalte lucruri sunt create: IUBIREA.

2.Mama, vindeca-mi sufletul

   Exista o putere, o vindecare și o lumina pe care o mama le primește cand da naștere copilului ei. Aceasta capacitate de a-i cunoaște sufletul copilului sau ii da puteri vindecatoare, pentru ca ea știe cum sa-l faca din nou, atunci cand el nu mai știe cine este. O mama iți da viața de mai multe ori, de fiecare data cand parți din tine mor, prin felul ei absolut in care te iubește.

   Puterea unei mame asupra copilului ei este parte din puterea Creatorului asupra intregii creații.

   Mama este primul arhitect al Universului tau interior, și parți din ea devin elemente constitutive ale sinelui tau intreg, din care te dezvolți, de la primul gangurit pana la prima decepție din dragoste.

   Felul in care mama te iubește este modul in care și tu vei iubi. Modul in care mama nu te iubește va deveni zidul pe care il vei ridica in fața iubirii celorlalți.

   Lumea emoției in care traiește mama ta este lumea in care tu vei crește.

   Absența iubirii materne este o rana foarte dificil de vindecat, pentru ca e ceva imposibil de inlocuit. Senzația ca ești abandonat de cea care te-a adus pe lume, neincrederea constanta in puterile proprii, indoiala și confuzia cu privire la fiecare om care intra in viața ta, teama ca nu vei putea sa aparții niciunui om, toate sunt simptome ale lipsei acestei iubiri.

   Mama mea a primit de la mama ei o lume a iubirii, a cautarii neobosite a adevarului și a compasiunii fara condiționare. Este o lume in care prima data am pașit eu, apoi sora mea. Astazi suntem la adapostul iubirii pe care bunica noastra, Ana, l-a construit in sufletul mamei noastre. De dincolo, ea a vegheat in taina și a ascultat cu aceeași iubire, cand mama, apoi fiecare dintre noi am strigat: „Mama, vindeca-mi sufletul“.

Informații suplimentare

Titlu

De vorba cu mama

Preț

74,80

ISBN

978-606-95250 ,978-630-6536-09-2-3-6,

Format

13×20 cm

Pagini

304,176

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „De vorba cu mama”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 redactia@evrikapublishing.ro
Facebook

    Compare products