LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON

Image Alt

Despre noi

f

Corectură

Corectură profesionistă a textului propus de autor spre publicare.

d

Tehnoredactare

Paginare pe formatele de carte agreate în comun.

f

Promovarea

Promovarea cărților prin intermediul librăriilor partenere și al magazinului nostru online, ujmag.ro

g

Lansări de carte

Lansări de carte în diferite locaţii de cultură propuse de noi sau de autor ori la târgurile anuale de carte din Bucureşti și din ţară la care editura noastră participă an de an.

Cine suntem?

Interjecția „Evrika!” îi este atribuită lui Arhimede, un învățat al lumii antice. O folosim atunci când ne vine o idee strălucită sau când simțim că am găsit, în sfârșit, un element lipsă din puzzle-ul numit: VIAȚĂ. Evrika Publishing e despre entuziasmul identificării unor soluții la problemele cu care ne confruntăm, despre satisfacția inovării și puterea creativității în business și în viața personală.

Evrika Publishing este cea de-a patra editură fondată în cadrul grupului editorial Universul Juridic și își are rădăcinile în Colecția Business, care a funcționat în interiorul Editurii Universul Juridic, fiind printre primele inițiative de acest fel din România și singura care s-a axat, în mod strategic, pe autorii autohtoni de carte practică. În cadrul acestei colecții, printre alte titluri notabile, a văzut lumina tiparului cartea lui Marius Ghenea, Antreprenoriat. Drumul de la idei către oportunități și succes în afaceri, probabil cea mai citită și citată carte de business scrisă de un român pentru români.

Distribuție

EVR!KA Publishing, deși nu este o editură generalistă, fiind axată pe publicarea de cărți practice, menite să inspire, este parte dintr-un grup editorial de top, oferind astfel cărților editate o distribuție extrem de puternică, cu peste 100 de puncte de desfacere, care include librăriile celor mai mari lanțuri din România, marketplace-uri și site-uri partenere, dar și parteneri independenți cu un brand puternic la nivel local sau regional. Orice autor visează să își vadă cartea pe rafturile librăriilor și să fie accesibilă ușor unui public cât mai numeros iar editura noastră este un partener de nădejde în atingerea acestui obiectiv.

Consultanță și servicii editoriale

Deși punem accent pe eficiență și pe un flux susținut în ceea ce privește editarea de cărți, considerăm că fiecare proiect editorial este unic și este extrem de important ca autorul să-și seteze corect și din timp obiectivele cu privire la proiectul editorial în care s-a implicat. Tocmai de aceea, autori noștri beneficiază de consultanță editorială și literară. Chiar și în cazul autorilor cu experiență în scris, partea de corectură și stilizare a textului sunt importante iar noi venim cu soluții personalizate în acest sens.

Grafică și tipar de calitate

Un text corect realizat este baza unui proiect editorial reușit, dar insuficient pentru a deveni un bestseller. E nevoie și de o copertă care vinde, un tipar de calitare și un plan de comunicare coerent iar colegii, graficienii și colaboratorii noștri țin cont mereu de aceste aspecte.

Poziționare și cresterea audienței

O lucrare reușită e o carte de vizită pentru orice profesionist sau artist care dorește să fie un formator de opinie în domeniul în care activează. Validarea primită prin prisma colaborării cu o editură full service, cu distribuție națională, ajută ca autorul să-și dezvolte brandul personal iar cei care și-au format deja o comunitate o vor putea astfel întări și dezvolta.

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 redactia@evrikapublishing.ro
Facebook