Evrikaaa.ro

ȘtiriPeSurse.ro: „Prezentatorul TV Cristi Brancu a publicat o carte despre relevanța în comunicare: «Am făcut multe lucruri bune, dar și multe greşeli»”

Cristi Brancu, prezentatorul emisiunii „Exclusiv VIP” de la Prima TV, a scris o carte despre relevanţa în comunicare, „Memorabil”.

„De ce Memorabil? Pentru că lumea comunicării nebuneşti în care trăim face ca ideile să circule într-o secundă. Şi, pentru a te impune, nu ai decât o şansă – să fii memorabil. Am toate informaţiile şi experienţa ca să-ţi arăt, drag cititor, cum să faci din ideea ta o poveste memorabilă, apoi cum faci din ea un mesaj memorabil – scurt şi epocal -, apoi cum să o spui în chip memorabil, cum să te mişti ca să fii memorabil, cum să scapi de emoţiile specifice momentului memorabil. Tot ce am citit şi am trăit îţi ofer. E rândul tău”, spune Cristi Brancu.

După 30 de ani de carieră, după mii de poveşti spuse celor de acasă, realizatorul Prima TV spune că a desluşit secretul din spatele succesului: modul în care spui povestea.

Articolul complet, disponibil aici.

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 redactia@evrikapublishing.ro
Facebook