Evrikaaa.ro

Salonul Internațional de Carte Bookfest, ediția a XVII-a: Evenimente ale Editurii Evrika Publishing

În perioada 29 mai – 2 iunie, Editura Evrika Publishing vă dă întâlnire la Salonul Internațional de Carte Bookfest (Romexpo, Pavilion B2). Acesta este unul dintre cele mai mari și prestigioase târguri de carte din România, atrăgând anual mii de vizitatori, editori, autori și iubitori de carte. Ediția din acest an promite să fie la fel de spectaculoasă, oferind o platformă ideală pentru lansări de carte, sesiuni de autografe și dezbateri interesante.

I. Conferința „Cum ne recuperăm mintea și sufletul pierdute?”

Vineri, 31 mai 2024, de la ora 11:30, la Cafeneaua Artelor, editura Evrika are deosebita plăcere de a vă invita la Conferința „Cum ne recuperăm mintea și sufletul pierdute?”, susținută de către dr. Ana-Maria Ducuță. Alături, la acest eveniment despre minte și suflet, îi vor fi Profira Muntean și Raluca Muntean. Evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe.

Ana Maria Ducuță, doctor în istorie și consilier în spiritualitate, este unul dintre cei mai de succes scriitori români de dezvoltare personală. În cărțile ei, aceasta răspunde la întrebări esențiale despre iubire, suflet, spiritualitate… și chiar despre spiritism.

II. Lansare de carte: „Bastonul din ranița mea era din… naftalină”

Vineri, 31 mai 2024, de la ora 12:00, la Cafeneaua Literară, va avea loc evenimentul de lansare a cărții „Bastonul din ranița mea era din… naftalină”, scrisă de Mihai Baron. Autorul a avut o viață de poveste, o poveste care merită spusă și citită, pentru că avem ce învăţa din ea. Redată într-un stil voit telegrafic, dar plin de umorul specific unui fost component al Brigăzii de la ASE, povestea lui Mihai Baron nu este unică (ceea ce o face universală), ci, mai degrabă, reprezentativă și inspirațională.

Într-o lume a discursurilor motivaționale, biografia unui om care a cunoscut culmile succesului, dar și prăpăstiile eșecului, e plină de învăţăminte și de pilde folositoare. Căci drumul de la un transfug, obligat să spele vase în restaurante pentru a supraviețui, la afacerist de succes în Canada poate fi parcurs doar cu multă voință și, mai ales, presărat cu idei, pentru că de la ele pleacă totul.

Vă așteptăm!

Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe evrikaaa.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc. De asemenea, aceste inregistrari/clipuri/fotografii vor putea fi preluate si de catre partenerii contractuali si/sau media ai Universul Juridic SRL cu diseminare pe retele de socializare, posturi tv, site-uri proprii, clipuri promo etc.

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 redactia@evrikapublishing.ro
Facebook