Antreprenor în dificultate, CAUT FINANȚARE!

35,00 lei

Produsul a fost adăugat in lista de Favorite
Pentru a adăuga produsul la favorite trebuie să fiți logat

Stoc epuizat

Rezervă Categorie: Cod: 12902Autor: Baiu CosminData apariție: 15-01-2021 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Volumul „Antreprenor în dificultate, CAUT FINANȚARE!”, de Cosmin BAIU, un „must-have” pentru toți întreprinzătorii care se confruntă cu dificultăți în gestionarea afacerii, abordează, prin exemple practice detaliate, subiecte concrete, precum: 

– Categoriile de produse financiare existente în piața financiar-bancară și modul în care acestea sunt analizate și interpretate la momentul acordării;
– Produsele financiar-bancare potrivite fiecărui tip de activitate, de la agricultură la servicii hoteliere, de la comerțul online la activitățile de construcții și producție;
– Redactarea corectă și realistă a unui plan de afaceri cu șanse de succes la contractarea unei finanțări bancare/leasing.

Cosmin Baiu, MBA, are o experiență de peste 20 de ani în domeniul financiar-bancar, activând exclusiv în cadrul unor companii bancare de top la nivel european. A ocupat și ocupă multiple poziții de management executiv (Director Credite, Director Comercial Corporate & Retail, Director Executiv), fiind membru al mai multor Comitete de Credit.

„Așa cum v-am obișnuit în celelalte lucrări ale mele, limbajul este accesibil oricărui antreprenor, indiferent de domeniul de activitate, ritmul este alert și captivant, iar textul abundă în exemple practice rezultate din experiența personală acumulată. Lectură plăcută și mai ales utilă!”. (Cosmin Baiu)

Informații suplimentare

Titlu

Antreprenor în dificultate, CAUT FINANȚARE!

Preț

35,00

ISBN

978-606-94903-5-8

Format

A5

Pagini

160

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Antreprenor în dificultate, CAUT FINANȚARE!”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 redactia@evrikapublishing.ro

    Facebook

    Compare products