Istrate Costel

Este profesor universitar la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, cu atestat de abilitare în domeniul de doctorat Contabilitate.
Este si lector autorizat CECCAR și CAFR, la Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR, din 1995) și Camera Auditorilor Financiari din România (CAFR, din 2003).
Din 2016 este si președinte al Consiliului filialei Iași a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR).
Activitate de cercetare Autor și coautor a 12 cărți, a peste 80 de articole publicate în jurnale relevante; mai mult de 100 de participări la conferințe, indice Hirsch de 16 în Google Scholar.Este profesor universitar la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, cu atestat de abilitare în domeniul de doctorat Contabilitate. Este si lector autorizat CECCAR și CAFR, la Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR, din 1995) și Camera Auditorilor Financiari din România (CAFR, din 2003). Din 2016 este si președinte al Consiliului filialei Iași a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR). Activitate de cercetare Autor și coautor a 12 cărți, a peste 80 de articole publicate în jurnale relevante; mai mult de 100 de participări la conferințe, indice Hirsch de 16 în Google Scholar.

Afișez toate cele 2 rezultate

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu 0733 673 555 redactia@evrikapublishing.ro
Facebook

    Compare products